Autor: 021.rs

Novi Sad
16.06.2022.
08:55
U Višem sudu počelo je suđenje Daliboru Bogdanoviću Boći (45) i D. J. (42), optuženima za ubistvo MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca (47), 2. septembra 2021.
  • @DekiDetos

    16.06.2022 12:57
    sve je to normalno
    U (ex)komunistickim zemljama kriminalci su drzavni sluzbenici, u kapitalistickim su privatni preduzetnici
  • Pravda

    16.06.2022 10:19
    Darko Šarić zbog šverca 5,7 tona kokaina, ide u kućni pritvor. DEA ga vraća u pritvor
    Predrag Koluvija zbog uzgajanja 2 tone marihuane u Jovanjici je u kućnom pritvoru.
    Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića je zbog ubistva devojke na pešačkom prelazu u kućnom pritvoru.
    Svi su najavljivali da sudski proces Belivuku neće početi pre izbora. Sudija je sve vreme na bolovanju?
    Tridesetdvogodišnji Novosađanin D. B. Dve godine kućnog pritvora za pokušaj iznude 40.000 evra od fudbalera "Vojvodine" Mladena Devetka.
    Mihalj Kertes oslobođen optužbi u vezi sa krijumčarenjem cigareta od 1996. do 2001. godine.
    Nekadašnjoj državnoj sekretarki MUP Dijani Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, zamenjen je pritvor blažom merom, odnosno kućnim pritvorom.
    Update! Ukinut kućni pritvor: Oduzet joj pasoš i mora redovno da se javlja policiji
    Aleksandar Milojević, sin funkcionera SNS Zorana Milojevića Zelje, optužen je da je u decembru na Kopaoniku pokušao da ubije muškarca tako što ga je napao i izbo nožem, trenutno je u kućnom pritvoru
    Radosav Vujačić, zamenik direktora "Srbijagasa", optužen zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Milan Lutovac (15) iz Novog Sada, pušten iz pritvora i braniće se sa slobode
    Zvezdan Terzić, zbog bolesti se nije pojavio na sudu. Zbog toga je suđenje ponovo odloženo. Sutradan je održao konferenciju za medije povodom završetka fudbalske sezone. Slučaj je pre godinu dana preuzela sudija Ana Đuričković Trifunović zbog čega suđenje počinje ispočetka
  • Živimo Maratonce

    16.06.2022 10:18
    "Nemojte, ljudi, k'o Boga vas molim !!! Nemam više snage da čistim bunar!"
  • DekiDetos

    16.06.2022 09:35
    Ma da, sve dobri, porodicni ljudi.... Ovog dizali u vazduh XY puta, pucaju se, bacakaju se po Detelinari i na sve to oni sede sa policajcima i piju kafe a glume kriminalce neke. Samo u Srbiji drukare, cinkare i krimosi sede sa policijom za istim stolom (ili u istom upravnom odbori (citaj snajper i sef NS Bia))... ja ne znam dokle tako da se tripuju svi zajedno...
  • Dr

    16.06.2022 09:19
    Mafija
    Kad ce poceti sudjenje za ubistvo advokata i novinara, Cvijanovica ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna